II. Erzsébettől Áder Jánosig

Ragnar Volarus

Ahhoz mennyire kell beteg elméjűnek lenni, hogy II. Erzsébet angol királynőről Áder János jusson eszedbe? Fura egy fétis, meg kell hagyni.

Bevallom a britek királynéjának rendkívüli beszéde alatt sok minden eszembe jutott. Például szemüveg nélkül olvas, egyszerűen vérprofi módon mondja a szöveget, holott ugye a karácsonyi beszédeken kívül mindössze negyedszer szólt a néphez, pedig már több mint 68 éve uralkodik. Igen, kapaszkodjunk meg, 93 éves! Ő tényleg igazi királynő. Ilyen és ehhez hasonló dolgok keringtek a fejemben.

De valahogy Áder János nem férkőzött a gondolataim közé. Bezzeg Mátyásföld pukkancsának, Vajda Zoltánnak igen. Bár neki mindenről a kormánygyalázás ugrik be. Valahogy így.

Fogpiszkáló. Az az alávaló Kocsis Máté!

Karóra. Rohadjon meg a Szijjártó!

II. Erzsébet. Az a gyáva Áder, meg a ZOrbán is!

Totál logikus nem?

Ráadásul ismét elővette tőle megszokott illedelmes stílusát, és ellenzéki politikushoz méltóan nyilvánult meg. Szinte biztos, hogy Hadházy Ákos volt a tanítója, vagy a mesterük volt közös. Az alábbi mondatokból legalábbis ez következik.

Áder János nem érzi ennek szükségét, vagy inkább "főnöke" Orbán nem engedi, hogy megszólaljon, mert csak ő akar a rivaldafényben lenni.

Egy bajszos szarnak van árnyéka?

A magyar ellenzék egy jeles képviselőjét hallották. 

https://matyasfold.blogstar.hu/./pages/matyasfold/contents/blog/92944/pics/lead_800x600.jpg
Észak-Pest,Mátyásföld
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?